Форум - служебна тема
+3
jori
Soho
Money (Admin)
7 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Форум - служебна тема
На практика форумът все още е ненамираем. Гугъл го окрива само по определени ключови думи. Без "макро" май изобщо не го намира.
Ще се поздравим, когато във форума се включи първият потребител, намерил форума сам с търсачка.
Жори, ти коя платформа би предложил? Имаш ли идея?
Ще се поздравим, когато във форума се включи първият потребител, намерил форума сам с търсачка.
Жори, ти коя платформа би предложил? Имаш ли идея?
jori написа:
Честито, трето място е много добро, даже второ ако не броим повтарящи домейни.
Сложно е защото май не знаеш къде искаш да отидеш - не само като хостинг а и като платформа, която да ти е по-приятна.
То и тока поскъпна, още по-трудно да се намери безплатен, евтин хостинг...
Путин е виновен, но да се вайкаме че форума ни убива не е много уместно в предвид международното положение.
Money- Брой мнения : 990
Честито, трето място е много добро, даже второ ако не броим повтарящи домейни.Money написа:Форумът вече е намираем в Гугъл. Ако напишете: <форум за инвестиране макро> в Гугъл и форумът излиза на трето място.
Но нещо почнаха да пускат и доста досадни реклами тук. Тази платформа не ме кефи много. А местенето на друга е доста сложно...
Сложно е защото май не знаеш къде искаш да отидеш - не само като хостинг а и като платформа, която да ти е по-приятна.
То и тока поскъпна, още по-трудно да се намери безплатен, евтин хостинг...
Путин е виновен, но да се вайкаме че форума ни убива не е много уместно в предвид международното положение.
jori- Брой мнения : 139
Форумът вече е намираем в Гугъл. Ако напишете: <форум за инвестиране макро> в Гугъл и форумът излиза на трето място.
Но нещо почнаха да пускат и доста досадни реклами тук. Тази платформа не ме кефи много. А местенето на друга е доста сложно...
pipbel написа:
Ми да.
Ала нещо си е навил че иска тълпи желаещи да се юрнат насам, ама и тълпа тролове ще има с тях..
Чак тълпи няма да има. Но си представям, че може да дойдат 100-200 потребителя, от които петдесетина редовно да участват в дискусиите.
А троловете ще ги чистим. Според мене ако има един форум с по-строга модерация, без тролове и с по-качествен content, във форума ще дойде друга категория потребители, които не биха стояли в investor.bg.
За чатене става. Няма за какво да се занимаваш
Ми да.
Ала нещо си е навил че иска тълпи желаещи да се юрнат насам, ама и тълпа тролове ще има с тях..

pipbel- Admin
- Брой мнения : 419
Абе този форум защо не става намираем с Гугъл. Вече е индексиран от повече от две седмици и пак не е намираем.
@ED по принцип идеята е форумът да се развива. Но първо трябва поне да може да се намира с Гугъл и да дойдат още хора, за да има смисъл. Според мене е добре и форумът на investor.bg да има малко конкуренция.
@ED по принцип идеята е форумът да се развива. Но първо трябва поне да може да се намира с Гугъл и да дойдат още хора, за да има смисъл. Според мене е добре и форумът на investor.bg да има малко конкуренция.
Money (Admin) написа:Нещо тази платформа не ми харесва. На всичкото отгоре, форумът все още не е откриваем с Гугъл. Започвам да си мисля за местене на форума на друго място. Трябва си собствен домейн и пълни права.
Но това е инвестиция на време (и малко средства), а нямам време да се занимая по-сериозно с това.
За чатене става. Няма за какво да се занимаваш
ED- Брой мнения : 359
Нещо тази платформа не ми харесва. На всичкото отгоре, форумът все още не е откриваем с Гугъл. Започвам да си мисля за местене на форума на друго място. Трябва си собствен домейн и пълни права.
Но това е инвестиция на време (и малко средства), а нямам време да се занимая по-сериозно с това.
Направих лайковете да са анонимни и въведох още някои неща, които правят форума по-анонимен.
Скоро май ще се появим в Гугъл, т.е. форумът ще стане намираем с Google търсачка. Току-що видях посетител bot : Google

Jori, ти си супер! Мерси :-)
jori написа:Money написа:Много ми се иска и да направя така, че последният пост да излиза първи
@Money,
Горе вдясно 'Welcome Admin'-> 'Влезте в Админ панел' -> Advanced -> Системни -> Форуми -> Your first forum -> Sort the posts of a topic by.
Money написа:Много ми се иска и да направя така, че последният пост да излиза първи
@Money,
Горе вдясно 'Welcome Admin'-> 'Влезте в Админ панел' -> Advanced -> Системни -> Форуми -> Your first forum -> Sort the posts of a topic by.
Аз си направих тестови форум, но и аз не виждам такова нещо.Money написа:Форумът ни е на phpBB3, но може да се смени на phpBB2. Не знам кое е по-добре, jori. UCP даже не виждам кое е понеже е на български. Не ми е много интуитивно.
Направи тема за книги. Търсих как се създава тема но нещо не се ориентирах
Soho- Брой мнения : 3
Ще си направя един не-админ профил, че вече втори път вместо да отговаря на колега му edit-вам поста по грешка.
Форум - служебна тема
Форумът ни е на phpBB3, но може да се смени на phpBB2. Не знам кое е по-добре, jori. UCP даже не виждам кое е понеже е на български. Не ми е много интуитивно.

jori написа:Това уж всеки трябва да може да си го наглася в User Control Panel UCP.Money написа:Много ми се иска и да направя така, че последният пост да излиза първи
Но не виждам Board Preferences.
Може би в Admin Control Panel трябва да включиш UCP module phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2431636
Ако става дума за същия софтуер и версия. Може и хостинга да са сложили ограничение.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|