Trading (ED)
+4
Money
pipbel
jori
ED
8 posters
Страница 1 от 7
Страница 1 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Trading (ED)
Intint написа:
А примерно при една сделка с какъв процент от общия капитал се влиза, до около 5% ли, нещо подобно ли
2%
volaswap- Брой мнения : 639
ED написа:jori написа:
Впечатляващо, но относно капитала не беше ли против правилата да се ползва леверидж?
NZD, GOLD позициите са над account equity.
Всичко извън акциите е под някаква форма на ливъридж – опции, фючърси, …
Проблемът за хората които се парят е че когато ползват ливъридж влизат all in (recipe for disaster). Ако спазваш правилото печалбата да надхвърля неколкократно рискувания капитал при всяка позиция и имаш edge си в играта.
А примерно при една сделка с какъв процент от общия капитал се влиза, до около 5% ли, нещо подобно ли
Intint- Admin
- Брой мнения : 65
pipbel написа:И в тоя форум ли взехте да позасирате...че ква е разликата с инвестора тогава...айде малко от малко намалето егото.
Аз му вярвам на Едчо...щом казва че е уинър, ОК, но проблем.
Да дава адрес та да пращаме вискито, ще му сложа и 1 бутилка хубаво винце, да ме помни![]()
От 5г се правя на винар и мисля успешно, поне жената твърди така, а тя има страшен нюх, казал съм и без майтап че в предния си живот е била елитен полицейски пес![]()
ne ste, obide se i izbjaga
И в тоя форум ли взехте да позасирате...че ква е разликата с инвестора тогава...айде малко от малко намалето егото.
Да дава адрес та да пращаме вискито, ще му сложа и 1 бутилка хубаво винце, да ме помни
От 5г се правя на винар и мисля успешно, поне жената твърди така, а тя има страшен нюх, казал съм и без майтап че в предния си живот е била елитен полицейски пес
Да дава адрес та да пращаме вискито, ще му сложа и 1 бутилка хубаво винце, да ме помни

От 5г се правя на винар и мисля успешно, поне жената твърди така, а тя има страшен нюх, казал съм и без майтап че в предния си живот е била елитен полицейски пес

pipbel- Admin
- Брой мнения : 419
такаа, наближава момента в който ще молите ED да вземе уискито.volaswap написа:
na teb da kupim whiskey, po ste e zabavno
jori- Брой мнения : 139
jori написа:
искам да ви превъзпитам
na teb da kupim whiskey, po ste e zabavno
искам да ви превъзпитамvolaswap написа:
haha, abe dusha, ko iskash; buket li da mu pratim...

jori написа:
Спора не е за уиски, а за отношение.
А вие си мислите че като пратите уиски може да се държите снизходително.
Не мога да си представя това някога да е сработвало при вас, че да се опитвате да го прилагате тук.
haha, abe dusha, ko iskash; buket li da mu pratim...
Спора не е за уиски, а за отношение.volaswap написа:
toi kwo iska? da ne kage 4e e malko
А вие си мислите че като пратите уиски може да се държите снизходително.
Не мога да си представя това някога да е сработвало при вас, че да се опитвате да го прилагате тук.
Money написа:Пичове, предлагам да пратя EUR 25 на ED, който много държи да пие уиски, и с това да приключим спора.
toi kwo iska? da ne kage 4e e malko
Money написа:Пичове, предлагам да пратя EUR 25 на ED, който много държи да пие уиски, и с това да приключим спора.
njama spor. az ne osporvam pobedata mu, makar i da ne sam mu gledal resulatata. no tai kato znam 4e as na +/- 0 znachi ne sa pobedilm. moje i pipp da e pobedil haha.
kwa beshe nagradata? whiskey za kolko pari: na toz i karnobatska mu e mnogo
Пичове, предлагам да пратя EUR 25 на ED, който много държи да пие уиски, и с това да приключим спора.
Money- Брой мнения : 990
jori написа:
Интересно ми е колко ти е голям акаунта за да имаш такова отношение към околните.
Предполагам и се надявам че е едноцифрени милиони.
Мисля че над тази сума хората са над нещата, по-благородни и толерантни.
Така че ти пожелавам да израстнеш още в финансово и духовно отношение.
I like competition and to win: That is the reason I make moeny as I like the process. However, I do not judge people based on "games". If this guy would have said: you went long EasyJet but kerosene is going up: do not see that as an issue to revise your strategy, I would have loved to tackle it.
But he wins, I congartulate and in the background I ask Misho how to arrange his "award" and he calls me "pich" and tell me how to trade based on small sample: no way.As I told you: do not judge what you see but what you get...
Интересно ми е колко ти е голям акаунта за да имаш такова отношение към околните.volaswap написа:
kazah 4e i prostituja ste u vzema. stava duma kak se izrzjavadrugoto sa samo pari
Предполагам и се надявам че е едноцифрени милиони.
Мисля че над тази сума хората са над нещата, по-благородни и толерантни.
Така че ти пожелавам да израстнеш още в финансово и духовно отношение.
jori написа:щеше да е забавно, ако не беше срамно за форума докъде може да ескалира спор за бутилка уиски.
kazah 4e i prostituja ste u vzema. stava duma kak se izrzjava

щеше да е забавно, ако не беше срамно за форума докъде може да ескалира спор за бутилка уиски.
ED написа:
Аве балончо, гУем си въздух под налягане. Lot of talk little walk. Айде у лево. Аман от комплексари
kisses
volaswap написа:
humble hahha, what a jerk. You comment on the people without knowing their strategies and what they do. And on top how they shall run their trades based on some kind of game. Dude come down and fuck off..![]()
Аве балончо, гУем си въздух под налягане. Lot of talk little walk. Айде у лево. Аман от комплексари
ED- Брой мнения : 359
ED написа:
Взаимно е да знаеш!
От житейския ми опит хората с много приказки обикновено са ялова работа. Дано да си от изключенията.
Ако посмалиш самочувстието ще ти е от полза. Най-стойностните хора обикновено са земни и отворени към различното. Викат му humbled.
Полза от това да те превъзнасят колко си велик няма, да знаеш
humble hahha, what a jerk. You comment on the people without knowing their strategies and what they do. And on top how they shall run their trades based on some kind of game. Dude come down and fuck off..

volaswap написа:
ako beshe ego, njamashe da ti 4estitja i da pitam kade ti prastam whisketo
PS: prosto ne si mi prijaten v na4inan na mislene. nishto li4no.
Взаимно е да знаеш!
От житейския ми опит хората с много приказки обикновено са ялова работа. Дано да си от изключенията.
Ако посмалиш самочувстието ще ти е от полза. Най-стойностните хора обикновено са земни и отворени към различното. Викат му humbled.
Полза от това да те превъзнасят колко си велик няма, да знаеш

Money написа:
Честно казано, в началото следих отгоре-отгоре какво прави ED и това, което изкара накрая като резултат ме изуми, като знам как му вървеше трейдинга. Ако е вярно, предполагам някакъв ливъридж е пуснал накрая.
Лично аз по никакъв начин не се признавам за победен
Мишо, признаваш или не няма никакво значение. Всичко е прозрачно и открито.
С отказ да приемеш реалността показваш единствено дребнавост и липса на sportsmanship.
Знаеш приказката за ракетата и космоса, така че дерзай.
П.с. Не разбрах как си с резултата до 31 Март???
Страница 1 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 1 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|