ЗА РАЗТУХА
+2
Money (Admin)
pipbel
6 posters
Страница 2 от 9
Страница 2 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ЗА РАЗТУХА
Руски анализатор за русская биржа... пие газирана вода в студиото
Money- Брой мнения : 990
BREAKING: NORTH KOREA, VENEZUELA, SYRIA AND CUBA SAY WILL INJECT LIQUIDITY TO SUPPORT THE RUBLE WHEN MARKET OPENS
ED написа:
Мишо, ако това ти е забавно да ти имам чувството за хумор! Поствай ги тия шитни в политиката бе мой
Га стане дума за бай Дони губи всякакво такова.
Не е виновен човека за фиксацията, има милиони като него, има си и име заболяването - TDS
pipbel- Admin
- Брой мнения : 419
ED написа:И понеже сме на военна вълна още
Няма лошо, нека си се бият там мачохайваните, такива бежанки са добре дошли и от 2те страни
Па и са си готини, всички го знаем, ке оправим демографията, а и не само

В мойта луда ергенска младост имам гароший спомен от района само от 1 белоруска...
Виж от словачки - повече

Ей замина младостта, одъртяфме...
pipbel- Admin
- Брой мнения : 419
Е, ти зачекна "спама" за "масмедиите". Ако се сетиш някоя "не-масмедия", от която да черпя достоверна и полезна информация - кажи и ще consider-на дали да става.
ED написа:
Я премести спама в политиката, че тука е за забавление.
Money написа:А малоумните меме-та на тролове като Мъск и Тръмп нямат адженда
alt right нямат и те адженда LOL
Въпросът е да се напарви информиран избор на аджендата и да се мисли малко като се поглъща информация, независимо от кой източник.
Да си заровиш главата в пясъка и само да си гледаш личния кеф за мене поне не е изход.
Я премести спама в политиката, че тука е за забавление.
ED- Брой мнения : 359
А малоумните меме-та на тролове като Мъск и Тръмп нямат адженда 
Въпросът е да се напарви информиран избор на аджендата и да се мисли малко като се поглъща информация, независимо от кой източник.
Да си заровиш главата в пясъка и само да си гледаш личния кеф за мене поне не е изход.

ED написа:
Мас медията си има своята адженда и ти промива мозъка. Все си мисля че е комън сенс за мислещи хора
Money написа:ED, по-добре да се информирам от разни меме-та в инста, като зумърче ли
Или да хвана alt-right и InfoWars като Пип
Мас медията си има своята адженда и ти промива мозъка. Все си мисля че е комън сенс за мислещи хора
ED- Брой мнения : 359
Страница 2 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 2 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|