Welcome newcomers!
+2
pipbel
Money (Admin)
6 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Welcome newcomers!
Здравейте, пичове,
Вие не ме познавате, но аз вас ви знам
Кибик съм в инвестора от доста време, следя с интерес Мишо ( когато не води безсмислено мерене с терзийко, което преобладава последната година) и Пип. Бих казал,че съм още зелен, затова ще се включвам по-скоро с въпроси. Дългосрочен съм в компании със силно конкурентно предимство ( Фишер, Бъфет и Мишо
), но стартирам и със selling options strategies.
Успех на всички!
Вие не ме познавате, но аз вас ви знам

Успех на всички!
bijuter- Брой мнения : 1
Добавих volaswap в модератори. Предполагам сега тези ограничения ще отпаднат.
Money написа:Да, новите потребители не могат. Не си спомням колко дена беше.
Ъхъ, ясно. Ама си е досадно де...
pipbel- Admin
- Брой мнения : 419
Да, новите потребители не могат. Не си спомням колко дена беше. То и аз не можех с този профил като си го направих.
По принцип мога да бърникам настройките и да го променя това, но настройките са един милион и не се оправям лесно с тях. А и това правило не ми звучи нелогично. То е по дефолт така.
Ти не си имал такова ограничение, защото имаш admin статут.
По принцип мога да бърникам настройките и да го променя това, но настройките са един милион и не се оправям лесно с тях. А и това правило не ми звучи нелогично. То е по дефолт така.
Ти не си имал такова ограничение, защото имаш admin статут.
pipbel написа:Mишо, той що не може да пейства линкове...нещо от настройките ?Money (Admin) написа:Добре дошъл, volaswap!
Money- Брой мнения : 990
Mишо, той що не може да пейства линкове...нещо от настройките ?Money (Admin) написа:Добре дошъл, volaswap!
pipbel- Admin
Money (Admin) написа:Добре дошли, Тони и Боби!
Ако някой иска да се представи - заповядайте в тази тема. За сега, мисля, сме само хора от investor-a и се знаем : )
Кой Тони...от инвестора ли...и що не виждам никакви други имена при мембърите ?
pipbel- Admin
Welcome newcomers!
Добре дошли, Тони и Боби!
Ако някой иска да се представи - заповядайте в тази тема. За сега, мисля, сме само хора от investor-a и се знаем : )
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|