NYSE (daily chat)
+8
Intint
svilen_k
Никола20
jori
пич
ED
pipbel
Money (Admin)
12 posters
Страница 10 от 48
Страница 10 от 48 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 29 ... 48
Re: NYSE (daily chat)
пич написа:Един неизвестен анализатор, дето го гледам от време на време(познава ги нещата по-добре от мен), казва че технически имало потенциал до 34 400, а после през м.Февруари твърдо ще се гони 37 000 (за Dow ), интересно да видим дали такъв ще е сценария...
Моя таргет , Дау 34 270 дъно за утре.
Майстора233- Брой мнения : 24
LOW започва все повече да ми харесва.
Money- Брой мнения : 1001
Един неизвестен анализатор, дето го гледам от време на време(познава ги нещата по-добре от мен), казва че технически имало потенциал до 34 400, а после през м.Февруари твърдо ще се гони 37 000 (за Dow ), интересно да видим дали такъв ще е сценария...
пич- Брой мнения : 115
pipbel написа:
A какво да кажат тия с гайдите...
Че и бай Друкен е с голяма такава, набълбучил се на ипото, пък после добавял месеци наред..водеща му била с 14-15%
Надали му е под 50$ средната.
Ще му се посрине реномето на консистентен + 20% гагр
https://finviz.com/quote.ashx?t=CPNG&p=m&tas=0
Все пак ако човек иска експозиция към азия ( и не само) без да се намесва китай SE+CPNG са май единствените добри опции, макар последната да е само корейска игра. SE е по добра за млад и демографски перспективен пазар.
Още си ги чакам на 160, после ако даде може и на 130 и 105.
Може и да инкасира човек някоя и друга кинжална рана, ама после мид/лонгтърм ще се отплати многократно.
ПС Пък ти си чакай ма200 на 280$+ за влизане
Почти нищо не разбрах ама нейсе. Друк не знам какво е пазарувал, ама знам, че ако нещо не върви по „план“ много бързо го разкарва. Он му вика „strong opinion weakly held“
Работата е там, че когато се спука балона в дадена компания пътя надолу е много стръмен и дълбок. Получава се типичната BOOM&BUST (Bell shape) формация. Формирането на дъно след това е дълъг и мъчителен процес и може да отнеме години. Ммм не мерси
p.s. Не разбрах само какво чакам на 280?!?
ED- Брой мнения : 359
Майстора233 написа:
Корекцията според мен приключи .
Дау след дъното от 10. 01. 2022 направи нови дъна докато биткойн не можа . Това е силен сигнал за край на спиха. Това може да продължи и другата седмица , но аз не бих чакал.
Възможно е и ако е така ще чакам друг спих. Иначе, не мисля, че биткойн е добър индикатор затова, но кой знае...
Money написа:Готина компания е NVDA, но с 2024 fwd p/e 40 ми е скъпичка дори на $250. На NVDA май и на $200 пак ще се чудя.
AMD ако падне с 10% може би ще взема. Оценката все пак има значение, а на AMD е по-разумна.
Все още смятам, че спихът може да продължи още и да видим по-сгодни нива на почти всичко.
Корекцията според мен приключи .
Дау след дъното от 10. 01. 2022 направи нови дъна докато биткойн не можа . Това е силен сигнал за край на спиха. Това може да продължи и другата седмица , но аз не бих чакал.
Майстора233- Брой мнения : 24
Money написа:Готина компания е NVDA, но с 2024 fwd p/e 40 ми е скъпичка дори на $250. На NVDA май и на $200 пак ще се чудя.
AMD ако падне с 10% може би ще взема. Оценката все пак има значение, а на AMD е по-разумна.
Все още смятам, че спихът може да продължи още и да видим по-сгодни нива на почти всичко.
a shop apotheke
volaswap- Брой мнения : 639
Готина компания е NVDA, но с 2024 fwd p/e 40 ми е скъпичка дори на $250. На NVDA май и на $200 пак ще се чудя.
#AMD #NVDA
#AMD #NVDA
Вчера се обзаведох отново с видията, чаках я на 250, ма реших да грабна на 252, почти същото.
И на apps ми се изпълни на 46 в началото на сесията, ма го шитнах с 1$ загуба после. Много е скокливо това, сега на 40 чакалото някак си по симпатично и кръгличко ми се види
Това SE не ще да пада като хората, има още близо 5% до моето ниво, найките малко по близо, малко над 3..
И на apps ми се изпълни на 46 в началото на сесията, ма го шитнах с 1$ загуба после. Много е скокливо това, сега на 40 чакалото някак си по симпатично и кръгличко ми се види
Това SE не ще да пада като хората, има още близо 5% до моето ниво, найките малко по близо, малко над 3..
pipbel- Admin
- Брой мнения : 419
Китайската централна банка реже лихвения процент с 0.1%, Hang Seng скача с 3%.
https://www.cnbc.com/2022/01/20/asia-pacific-stocks-china-loan-prime-rate-nasdaq-oil.html
- China’s central bank cut the one-year loan prime rate by 10 basis points from 3.8% to 3.7%.
- Hong Kong’s Hang Seng jumps 3% as China cuts key lending rates; property, tech stocks soar.
https://www.cnbc.com/2022/01/20/asia-pacific-stocks-china-loan-prime-rate-nasdaq-oil.html
пич написа:Корекцията започва оттук нататък или корекцията завърши с достигане на тия 10% спад ?
По уолстрийтската дефиниция корекцията е спад от поне 10%. Така че сега започна, но май трая само няколко минути... надявам се да има още, сега като имам малко повече кеш.
Най-накрая TOM вальора да си отговаря на името. Може би биткойн ги подтиква да се размърдат.Money написа:
Парите изглежда са почнали да идват в рамките на 24 часа.
jori- Брой мнения : 139
Харесвам идеята че от едни earnings може да се прогнозират други, но имаме промяна на режима, а PG са consumer defensive и може да се развали корелацията. Даже ми е странно че е имало точно с PG.Money написа:Честита корекция!
Жори, дори и този Тайд не може да я спре
Иначе, отчета на P&G обикновено е не лош индикатор какво да очакваме от earnings сезона.
За брокера, да, ще го направя, но не ми е топ приоритет. Парите изглежда са почнали да идват в рамките на 24 часа. Днес сутринта ми бяха вече в сметката.
Корекцията започва оттук нататък или корекцията завърши с достигане на тия 10% спад ?
пич- Брой мнения : 115
Честита корекция!
Иначе, отчета на P&G обикновено е не лош индикатор какво да очакваме от earnings сезона.
За брокера, да, ще го направя, но не ми е топ приоритет. Парите изглежда са почнали да идват в рамките на 24 часа. Днес сутринта ми бяха вече в сметката.
За другите може да не важи, но поне за тези "A rising Tide lifts all boats"Money написа:Това е добър сигнал, но смятам, че има шанс за още малко спих.
Procter & Gamble on Wednesday reported quarterly earnings and revenue that topped Wall Street’s expectations as price hikes helped offset higher commodity and freight costs.
Here’s what the company reported compared with what Wall Street was expecting, based on a survey of analysts by Refinitiv:
Earnings per share: $1.66 vs. $1.65 expected
Revenue: $20.95 billion vs. $20.34 billion expected
Това е добър сигнал, но смятам, че има шанс за още малко спих.
Procter & Gamble on Wednesday reported quarterly earnings and revenue that topped Wall Street’s expectations as price hikes helped offset higher commodity and freight costs.
Here’s what the company reported compared with what Wall Street was expecting, based on a survey of analysts by Refinitiv:
pipbel написа:
Te и янкитата 15г снабдяваха, въоръжаваха и обучаваха 1 друга армия малко по на изток, ма само за 1 седмица и всичко вече е трофеи на брадати пущуни
s mnogo gluposti se zanimawate. proxy za short e Sberbank. prosto trjabva celta e da se naprawjat pari ot situaciajta, za drugoto ima investor.bg
volaswap- Брой мнения : 639
Money написа:Англичаните снабдяват
Te и янкитата 15г снабдяваха, въоръжаваха и обучаваха 1 друга армия малко по на изток, ма само за 1 седмица и всичко вече е трофеи на брадати пущуни
pipbel- Admin
- Брой мнения : 419
Страница 10 от 48 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 29 ... 48
Страница 10 от 48
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|